Toimitusehdot

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa.
Tuotteiden  hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tilauksia toimitetaan myös EU:n alueelle.

Tilauksen voi myös noutaa osoitteesta Ahdenkallionkatu 5b5 Hyvinkää. Ota yhteyttä ennen noutoa, niin sovitaan noutoaika. Noudettaessa ei luonnollisesti veloiteta  postikuluja, vaan valitse tilatessasi toimitustapa nouto.

Maksaminen

Checkout maksuehdot

Kimppatilaukset: Jos teet kimppatilausta kankaista, ilmoita se viestikentässä. Kankaat leikataan halutessasi valmiisiin paloihin. Unelmilla ei korvaa asiakkaan väärin leikkaamia kankaita.

Mikäli käytössäsi on ilmainen sähköpostiosoite (hotmail/jippii/luukku/suomi24), tilausvahvistus ja muut meiltä tulleet sähköpostiviestit ovat voineet eksyä roskapostin joukkoon.

Jos et saa tilauksen jälkeen vuorokauden kuluessa Tilausvahvistusta sähköpostiisi, otathan yhteyttä info@unelmilla.fi! Ystävällisesti tarkista myös roskapostikansio.

Toimituskulut

Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Postikulut veloitetaan tilauksen painon ja koon mukaan. Yli 100 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Tilaus tulee pakettina postiim tai pakettiautomaattin toimitettuna 6,90 €

Posti kotipaketti 12€. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan ja paketti toimitetaan kotiovelle.

Postipakettien ja pakettiautomaattiin toimitettujen pakettien noutoaika on  7 vrk sen saapumisesta. Tilausta tehdessäsi pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman noutopisteen, joko postin tai pakettiautomaatin. Sinulle ilmotetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa paketin heti. Lähetyksen kulkua voi seurata myös lähetystunnuksella. Lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Noutamattoman paketin palautuessa lähettäjälle, veloitamme palautusmaksun sekä uudet lähetyskulut. Huomioithan, että pidätämme oikeuden muuttaa lähetystapa edullisemmaksi, jos tuote mahtuukin esimerkiksi paketin sijaan kulkemaan pienlähetyksenä. Ylimäärisiä postikuluja emme palauta.

Tuotetiedot

Verkkokaupassa esitetyt tuotetiedot perustuvat (kankaan) valmistajalta saatuihin tuotetietoihin. Unelmilla ei vastaa tietojen oikeellisuudesta ja pidätämme oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole palautusoikeutta, mutta virheellisen tuotteen saa luonnollisesti palauttaa. Kankaan tulee olla pesemätön. Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@unelmilla.fi ennen palautusta.

Tilauksesta tehtävillä tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta ellei kyseessä ole selkeästi tekijästä johtuva virhe. Jos tuotteessa on jokin käyttöä haittaava virhe, palauta se korjattavaksi. Takuu ei koske virheellisestä tai normaalista käytöstä johtuvaa vikaa.

Noutamattoman paketin palautuessa lähettäjälle, veloitamme palautusmaksun sekä uudet lähetyskulut. Postipakettien ja pakettiautomaattiin toimitettujen pakettien noutoaika on 7 vrk sen saapumisesta.

Ylivoimainen este

Unelmilla ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Unelmilla vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Selian toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste